Φυσικό Αέριο με εκπτώσεις από την ELPEDISON
Οικιακοί Πελάτες Επαγγελματίες

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η ELPEDISON;

Ο Όμιλος ELPEDISON είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο ευρωπαϊκών «γιγάντων» στον τομέα της ενέργειας, των Ομίλων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και EDISON. Και οι δύο Όμιλοι είναι ηγέτες στην εθνική τους αγορά, στην Ελλάδα και την Ιταλία αντίστοιχα. Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι επίσης μέρος του Ομίλου ELPEDISON, στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

H ELPEDISON διαθέτει δύο σύγχρονες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, με έδρα τη Θεσσαλονίκη (400 MW) και τη Θίσβη (420 MW) και αποτελεί τον πρώτο ανεξάρτητο παραγωγό ενέργειας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η ELPEDISON αποτελεί τον πιο αξιόπιστο εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος στην ελληνική αγορά. Η ELPEDISON διαθέτει σημαντική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στον τομέα της εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και στο διασυνοριακή ανταλλαγή ενέργειας με τις διασυνδεδεμένες γειτονικές χώρες. Με τον τρόπο αυτό, η ELPEDISON προσφέρει στους πελάτες της σημαντικές εκπτώσεις στο λογαριασμό τους ηλεκτρικής ενέργειας και συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

 

Γιατί να επιλέξω την ELPEDISON ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για την επιχείρηση και το σπίτι μου;

Επειδή η ΕLPEDISON σας προσφέρει έναν άριστο ενεργειακό σχεδιασμό της επιχείρησής σας, έχοντας ως στόχο τη μείωση του κόστους σας σε ηλεκτρική ενέργεια καθώς και μία ανταγωνιστική προϊοντική προσφορά, που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επιπλέον, σας παρέχει μια ανταγωνιστική πρόταση για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σας και σημαντικές ενεργειακές υπηρεσίες, που σας προσφέρουν προστιθέμενη αξία.

Ένα από τα πιο δυνατά μας σημεία είναι η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας και ο τρόπος με τον οποίο τους υποστηρίζουμε. Για την ELPEDISON, η σωστή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη είναι τρόπος ζωής. Οι επιχειρήσεις υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων, που μας εμπιστεύονται, καθώς και οι οικιακοί μας πελάτες αποτελούν εγγύηση σχετικά με τα ανταγωνιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε καθώς για την αξιοπιστία, την ακεραιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

 

Προμηθεύετε ηλεκτρική ενέργεια και σε επιχειρησιακούς και σε οικιακούς καταναλωτές-νοικοκυριά;

Ασφαλώς. Η ELPEDISON Energy προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια σε νοικοκυριά, με την προϊοντική σειρά Energy Family & Energy Family Plus και σε επιχειρησιακούς πελάτες, συνδεδεμένους τόσο στη Μέση όσο και στη Χαμηλή Τάση,

με τα προϊόντα της για τη Μέση Τάση και με τις σειρές Energy Premium & Energy Premium Plus για τη Χαμηλή.

 

Κατά το στάδιο αλλαγής προμηθευτή και μετάβασης στην ELPEDISON, υπάρχει κίνδυνος προσωρινής διακοπής του ρεύματος;

Όχι, η συναλλαγή είναι καθαρά εμπορική. Η εξακολούθηση της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας είναι εγγυημένη από τον Διαχειριστή του Δικτύου και δεν υπάρχει καμία απολύτως διακοπή ρεύματος.

 

Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση που επιλέξω εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας;

Όχι, δεν υπάρχει καμία πρόσθετη χρηματική επιβάρυνση. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να κάνετε καμία αλλαγή στο μετρητή σας ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

 

Έχω τη δυνατότητα να αποσυνδεθώ από την ELPEDISON, αν το θελήσω; Εάν ναι, ποια είναι η διαδικασία της αποσύνδεσης;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διακόψετε την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος της επιχείρησης ή/και του σπιτιού σας από την ELPEDISON, μπορείτε να το κάνετε συμπληρώνοντας την σχετική Αίτηση Διακοπής, ώστε να ξεκινήσει η αντίστοιχη διαδικασία αποσύνδεσης.
Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αποσύνδεση είναι τρεις (3) μήνες από την ημερομηνία υποβολής της Αίτησης Αποσύνδεσης σας, όπως αυτή καθορίζεται από το ισχύον ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο.

 

Εκτός από τις ανταγωνιστικές χρεώσεις/kWh της ELPEDISON, ποια άλλα κόστη χρειάζεται να λάβω υπόψη μου;

Επιπλέον των ανταγωνιστικών χρεώσεων για κάθε προϊόν, χρειάζεται να λάβετε υπόψη σαςτις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, το ΦΠΑ καθώς και όλους τους επιβεβλημένους φόρους και εισφορές.

 

Πως θα λαμβάνω το Λογαριασμό μου ELPEDISON;

Σας δίνουμε την δυνατότητα επιλογής, είτε μέσω Ταχυδρομείου είτε Ηλεκτρονικά.

 

Πόσους λογαριασμούς θα λαμβάνω;

Θα λαμβάνετε από την ELPEDISON μηνιαίο λογαριασμό με τις χρεώσεις που αφορούν την κατανάλωση της επιχείρησής σας ή του σπιτιού σας σε ηλεκτρικό ρεύμα και με τα Δημοτικά Τέλη.

 

Τι είναι το oikonomikoaerio.gr;

Το «Οικονομικό Αέριο» είναι ένας εμπορικός συνεργάτης της Elpedison και διαδικτυακό σημείο αναφοράς για να βρίσκετε και να ενημερώνεστε για τις καλύτερες προσφορές και τις ανταγωνιστικές χρεώσεις της εταιρίας Elpedison. Ετσι θα έχετε πραγματικά τον τρόπο να εξοικονομείτε χρήματα από την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι σας ή στην επιχείρηση σας.

Τηλ.Επικοινωνίας: +30 210 7104852,
Καθημερινές 09:00 με 21:00
Ακολουθήστε μας: